Általános tudnivalók

Csak 100% pamut anyagokkal dolgozok.
Mindent lehet mosógépben mosni; az első mosást 30 fokon ajánlom, a többi mehet akár 60 fokon is, ha nagyon elkoszolódik a termék.

Baba garnitúrák

Takaróból, fejvédőből és párnából áll.
A takaróban 2 cm vatelin van. A vatelin bele van varrva, egyben mosható, így higiénikus. Mérete általában 70*100 cm.
Érdemes több párnát is vásárolni egy szetthez, mert azt kell a legtöbbet mosni a büfik miatt. Jó ha több van, mert akkor a lepedőt nem kell olyan sűrűn cserélni. A párnák laposak, 2 cm vatelinnel vannak töltve, nem a fej emelésére szolgálnak, csak nyál és büfi felfogónak. Mérete 33*33 cm.

Fejvédő

A fejvédők 3 cm vatelinnel vannak töltve. Saját anyagukból van erős megkötőjük alul és felül is, hogy a baba ne tudja felemelni. Olyan vastag a vatelin bennük, hogy maguktól is megállnak. 180-300 cm-ig készülnek. Ennél hosszabbat 2 db-ból érdemes varrni, könnyebb kezelni 2 db-ban. Magasságuk egységesen 29 cm.

Ovis takaró

140*100 cm-sek általában, tehát szélesebbek, mint a standard méret, így egészen iskolás korig használható, nem kell 1-2 év után lecserélni.

Játszószőnyeg

Szinte bármilyen méretben kérhető.
A 120*120 cm-s és a 140*140 cm-s játszószőnyegek azért is praktikusak, mert később ovistakarónak is tökéletesek. Ezek is 2 cm-s vatelinnel vannak töltve, de lehet 3 cm-ssel is kérni, ha kemény felületre kerül nem padlószőnyegre.
A gyerekek sok állatot, formát, színt megtanulnak a játszószőnyegről. Nem csak bébi korban hasznos, sok-sok éven keresztül szívesen játszanak ezen/ezzel a gyerekek. A bunker építés elengedhetetlen kelléke. :-)
Maximális 5 kg-ig terhelhető mosógépbe tehető méret 160*180 cm. 7 kg-ig terhelhető mosógépbe 180*180 cm.

Falvédők

2 cm-s vatelinnel vannak töltve, hogy ne csak díszítsenek, hanem funkciójukat is betöltsék, védjenek a hideg faltól. Felrakásukat L alakú szöggel javaslom, mert ha a lécet felfúrják a falra akkor a mosás nehézkes, de az L alakú szögről csak le kell akasztani a lécet amire felfűzzük a falvédőt.

apolka

babagarniturak falvedok jatszoszonyeg gyerekagynemuk takarok egyebek
Csomósné Verebéli Apollónia
tel: 20/26-26-628
mail: apolka@apolka.hu

Barátok:

szilvadekor